АВТОМОБИЛИ

Марка : AUDI TDI
Километри: 220000 КМ
Сила на мотор: 143 КС
Климатроник: Да
Блутут: Да
Електрични прозори: Да
Електрични ретровизори со грејачи: Да
Цена: 13800 ЕУР
Oпис:  ГОДИНА ПРОИЗВОДСТВО 2008
audi 053 audi 054 audi 055 audi 056
audi 057