СИТЕ ВОЗИЛА

Модел: AUDI TDI QUATRO
Километри: 18 000 КМ
Сила на мотор: 143 КС
Климатроник: Да
Блутут: Да
Електрични прозори: Да
Електрични ретровизори со грејачи: Да
Цена: 25000 ЕУР
Oпис:
audi8 audi7 audi6 audi5
audi4 audi3 audi2 audi1
Марка: DAF CF 85/410
Мотор: ЕУРО 5    410 KS
Година на производство: 2006
Километри: 629145 КМ
Мењач: Аутоматик
Потекло: Холандија
Цена: 15500 EUR  БЕЗ ДДВ
Опис:
kamion1 kamion2 kamion3 kamion4
kamion5 kamion6

 

Марка: MICUBISI
Мотор: ЕУРО 4   220KS
Година на производство: 2009
Километри: 1599KM
Мењач: Аутоматик
Потекло:
Цена: 18000 EUR  БЕЗ ДДВ
Опис:
20140201_155205 (FILEminimizer) 20140201_155213 (FILEminimizer) 20140201_155311 (FILEminimizer) 20140201_155324 (FILEminimizer)
20140201_155242 (FILEminimizer)
Марка: МЕРЦЕДЕС 608
Мотор: 80 КС
Година на производство: 1978
Километри: 400000 КМ
Мењач: МАНУЕЛЕН
Потекло:
Цена: 2500 EUR
Опис:  НЕ РЕГИСТРИРАН
20160325_141835

 

20160325_141849 20160325_141907

 

Мaрка: MAN 28 280
Мотор: ЕУРО 4   280KS
Година на производство: 2006
Километри: 1599KM
Мењач: Аутоматик
Потекло:
Цена: 28000 EUR  БЕЗ ДДВ
Опис:
man 010 man 012 man 011 man 008
man 007 man 006 man 005 man 009 - Copy
Мaрка: МИЦУБИШИ -КАНТЕР (КИПЕР)
Мотор: ЕУРО 5  130 KS
Година на производство: 2008
Километри: 89000 KM
Мењач: МАНУЕЛЕН
Потекло:  ГЕРМАНИЈА
Цена: 12000 EUR  БЕЗ ДДВ
Опис:  ДОЗВОЛЕНА НОСИВОС 750 КГ ,КЛИМА,ЕЛЕКТРИЧНИ ПРОЗОРИ,ГРЕАЧИ НА РЕТРОВИЗОРИ,РЕГИСТРИРАНО ДО 18,12,2016 НА МК ТАБЛИЦИ
20160115_120646 20160115_120828 20160115_120741 20160115_120709
20160115_120659 20160115_120842
Марка: JCB 3CX
Километри: 2424 часа
Мотор: мотор со турбо
Додатна опрема: -телескоп, дводелна предна корпа
Година на производство: 1997
Цена:       16500 ЕУР +ДДВ
Опис:
bager9 bager5 bager4 bager3
bager7
Марка: O&К L20
Километри: 16000 часа
Мотор: мотор со деуц
Додатна опрема: -виљушки
Година на производство: 1995
Цена:       16500 ЕУР +ДДВ
Опис:  Утоварачот е во одлична состојба
20160915_130327 20160915_130414 20160915_130436 20160915_130446
20160915_130448
Марка: TOJOTA
Година на производство:
Носивост: 2500 KG
Висина на дигање: 4.5М
Погон: PLIN
Пренос: Автоматик
Цена:       4500 ЕУР +ДДВ
Oпис:
v3 v2 v1
Марка: HUSTER
Година на производство: 2002
Носивост: 4000
Висина на дигање: 4.4M
Погон: Benzin гориво
Пренос: Автоматик
Цена:       10000 eur BEZ DDV
Опис:  РАБОТНИ 1500 ЧАСА
20160212_113959 20160212_114209 20160212_114036 20160212_114046
20160212_114542 20160212_114513 20160212_114057
Марка: NISSAN
Година на производство: 1998
Носивост: 3000KG
Висина на дигање: 4.3M
Погон: DIZEL гориво
Пренос: Автоматик
Цена:       5900 BEZ DDV
Опис:  ВИЉУШКИТЕ СЕ ДВИЖАТ ЛЕВО И ДЕСНО
nisan 270 nisan 271 nisan 272 nisan 274
nisan 275
Марка: HALA
Година на производство: 1995
Носивост: 3000KG
Висина на дигање: 4.3M
Погон: DIZEL гориво
Пренос: Автоматик
Цена:       5500 BEZ DDV
Опис:
v10 v5 v11
Марка: KATERPILLAR
Година на производство: 1997
Носивост: 1500 KG
Висина на дигање: 4.5М
Погон: DIZEL
Пренос: Автоматик
Цена:       5990EUR PLUS DDV
Oпис работни 3309 часа

виљушките се движат лево и десно

nisan 260 nisan 261 nisan 263 nisan 264
nisan 269
Марка: TOJOTA
Година на производство:
Носивост: 2500 KG
Висина на дигање: 4.5М
Погон: PLIN
Пренос: Автоматик
Цена:       4500 ЕУР +ДДВ
Oпис:
v3 v2 20151203_150013
Марка: HUSTER
Година на производство: 2002
Носивост: 4000
Висина на дигање: 4.4M
Погон: Benzin гориво
Пренос: Автоматик
Цена:       10000 eur BEZ DDV
Опис:  РАБОТНИ 1500 ЧАСА
20160212_113959 20160212_114209 20160212_114036 20160212_114046
20160212_114542 20160212_114513 20160212_114057
Марка: HUSTER H4
Година на производство: 1996
Носивост: 4000 KG
Висина на дигање:
Погон: DIZEL
Пренос: Автоматик
Цена:       7800 EUR PLUS DDV
Oпис работни 6500 часа

виљушките се движат лево и десно

huster 002 huster 003 huster 006 huster 004
huster 003
Марка: Трактор
Километри: 7800 часа
Мотор: мотор со турбо
Додатна опрема: телескоп, дводелна предна корпа
Година на производство: 1994
Цена:       16000 ЕУР +ДДВ
Опис:
traktor traktor traktor traktor
Марка: JCB 3CX
Резервни делови: делови за JCB 3CX
Цена:
Додатна опрема:
Година на производство:
Цена:  
Опис:
rd10 rd9 rd1 rd2
rd6 rd5 rd4 rd3
Марка: ЈЦБ 3ЦХ
Резервни делови: пумпа за хидраулика
Цена: 700 ЕУР
Додатна опрема:
Година на производство: НОВА ПУМПА
Цена:      
Oпис:
rd7 rd8
Марка: SCHMITZ
Километри:
Мотор:
Опис: -церада ролетна                         -висина 2,75м                              -ширина 2,50м                          -должина 13,60м                       -гуми 40%
Година на производство: 1998
Цена:       4500 EUR BEZ DDV
prikolka3 prikolka2 prikolka1