ПРИКОЛКИ

Марка: SCHMITZ Километри: Мотор: Опис: -церада ролетна                         -висина 2,75м                              -ширина 2,50м                          -должина 13,60м        […]

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

​ Марка: JCB 3CX Резервни делови: делови за JCB 3CX Цена: Додатна опрема: Година на производство: Цена:   Опис:   Марка: ЈЦБ 3ЦХ Резервни делови: пумпа за хидраулика Цена: 700 ЕУР Додатна опрема: Година на производство: НОВА ПУМПА Цена:       Oпис: Марка: ПЕРКИНС Резервни делови: МОТОР ОД ЈЦБ 3ЦХ Цена: 1600 EUR +ДДВ[…]

ВИЉУШКАРИ

Марка: TOJOTA Година на производство: Носивост: 2500 KG Висина на дигање: 4.5М Погон: PLIN Пренос: Автоматик Цена:       4500 ЕУР +ДДВ Oпис: Марка: HUSTER Година на производство: 2002 Носивост: 4000 Висина на дигање: 4.4M Погон: Benzin гориво Пренос: Автоматик Цена:       10000 eur BEZ DDV Опис:  РАБОТНИ 1500 ЧАСА Марка: NISSAN[…]

БАГЕРИ

Марка: JCB 3CX Километри: 2424 часа Мотор: мотор со турбо Додатна опрема: -телескоп, дводелна предна корпа Година на производство: 1997 Цена:       16500 ЕУР +ДДВ Опис: Марка: JCB 3CX Километри: 3400 часа Мотор: мотор со турбо Додатна опрема: -телескоп, дводелна предна корпа,исталација за чекич Година на производство: 2000 Цена:       24500 ЕУР +ДДВ[…]

КАМИОНИ

Марка: DAF CF 85/410 Мотор: ЕУРО 5    410 KS Година на производство: 2006 Километри: 629145 КМ Мењач: Аутоматик Потекло: Холандија Цена: 16500 EUR  БЕЗ ДДВ Опис:   Марка: MICUBISI Мотор: ЕУРО 4   220KS Година на производство: 2009 Километри: 1599KM Мењач: Аутоматик Потекло: Цена: 18000 EUR  БЕЗ ДДВ Опис:   Мaрка: MAN 28 280[…]

АВТОМОБИЛИ

Марка : AUDI TDI Километри: 220000 КМ Сила на мотор: 143 КС Климатроник: Да Блутут: Да Електрични прозори: Да Електрични ретровизори со грејачи: Да Цена: 13800 ЕУР Oпис:  ГОДИНА ПРОИЗВОДСТВО 2008

СИТЕ ВОЗИЛА

Модел: AUDI TDI QUATRO Километри: 18 000 КМ Сила на мотор: 143 КС Климатроник: Да Блутут: Да Електрични прозори: Да Електрични ретровизори со грејачи: Да Цена: 25000 ЕУР Oпис: Марка: DAF CF 85/410 Мотор: ЕУРО 5    410 KS Година на производство: 2006 Километри: 629145 КМ Мењач: Аутоматик Потекло: Холандија Цена: 15500 EUR  БЕЗ ДДВ[…]

ТРАКТОРИ

Марка: Трактор Километри: 7800 часа Мотор: мотор со турбо Додатна опрема: телескоп, дводелна предна корпа Година на производство: 1994 Цена:       16000 ЕУР +ДДВ Опис: